Musicians

Cokilo
A.K.A. Coen Bavinck,
Thuis producent en organisator van evenementen en medefundering legger van AHR. Is graag actief in de evenementenwereld, begon (samen met René) als vrijwilliger voor organisaties als Meubelstukken, Lofar Media en Dekmantel. Uit interesse de evenementenbeveiliging in gedaan om daar wat van op te steken. Recentelijk gewerkt in de beruchte Schrebergarten te Köln.

Faux Couture
Bij beide DJ's is muziek er met de paplepel ingebracht. Hieruit ontstond een vurige passie en de drang om jaren lang feesten af te struinen. Sinds 2010 struinen beide DJ's samen feesten af waardoor zij momenteel op 1 lijn zitten qua muziek. Het duo draait telkens een gestroomlijnde set wat kan verschillen van Soulful House/Disco tot opzwepende sounds. De jongens zijn niet bang om te experimenteren!Klinker
A.K.A. Fynn Roovers & René Rijkelijkhuizen,
Het dynamische duo uit Amsterdam! Bekend voor hun lange sets die vloeiend van stijl naar stijl overlopen. Begonnen in 2007 als thuis-DJs maar al snel zo op elkaar ingespeeld dat het grote publiek er klaar voor was. Verschillende locaties in Amsterdam hebben de Klinker-sound al mogen meemaken. En nu, na een break van een klein jaartje, zullen er nog velen volgen!
MoriZio
A.K.A. Brendan Kant,
Producent, DJ en mede-oprichter AHR. Morizio begon op zijn 6e met drummen en heeft dit 12 jaar volgehouden. Tegenwoordig maakt hij op zijn slaapkamer muziek. Binnenkort gaat MoriZio een opleiding volgen aan het SAE Instituut in Amsterdam om hiermee zijn muzikale skills te verbeteren. MoriZio vormt samen met Save and Sound ook het duo 'NachtBlind'. (voorheen NachtBrakers)
NachtBlind
A.K.A. Brendan Kant & Fynn Roovers,
Ze zijn dan wel 'NachtBlind' maar aan hun oren mankeert gelukkig niks. MoriZio en Save and Sound zijn gespecialiseerd in het los laten gaan van het publiek. De meest heerlijke house en techno/minimal platen schieten je als pijlen langs de oren. En sta dan ook zeker niet verbaast te kijken als ze af en toe een live-set neerzetten. We kunnen veilig stellen dat dit duo wel van wanten weet!
Nedbergés
A.K.A. René Rijkelijkhuizen,
Thuisproducent, DJ en mede-oprichter After Home Recordings. Nedbergés vult aan waar Nederland gemis in heeft; grote diepte en onbekende hoogte. De sets van Nedbergés zijn te omschrijven als een duistere rondleiding door de minimal-wereld. Daar waar diepe tonen en fijne klanken centraal staan. Nedbergés is ook onderdeel van het dynamische duo 'Klinker', samen met Save and Sound.
Retronix
A.K.A. Marco Tank,
Zijn Passie voor elektronische muziek begon al op zeer vroege leeftijd.  Na zijn Piano te hebben vervangen voor een synthesizer, en jaren lang oefenen in zijn huis tuin en keuken studio. Gewapend met een bak soft en hardware beginnen zijn producties eindelijke serieuze vormen aan te nemen. Qua style denkt hij niet in hokjes en varieert het van disco, funk en house tot electro, jack & techno.
Save and Sound
A.K.A. Fynn Roovers,
Is een muziek-producent, DJ en mede-oprichter AHR. Save and Sound is al vanaf zijn vijftiende aan de slag met het maken van muziek. Zijn electronische tracks hebben invloeden van Dub, House, Downtempo, Minimal-Techno en zelfs Ambient. Hij vormt al een aantal jaren het duo "Klinker" met Nedbergés en draait nu ook sinds kort met MoriZio als "Nachtblind" (voorheen NachtBrakers)

T.Clover
A.K.A. Timothy Klaver,
T.Clover speelde op vroege leeftijd piano en heeft hierdoor een stevige basis. Deze varieerd van Jazz/Blues tot Klassiek. Als echte rebel kreeg hij op zijn 18e een passie voor techno. Na jaren lang feesten te hebben bezocht koos hij ervoor om via muziek zijn eigen verhaal te vertellen. Dit resulteert telkens in een set die warm en vol passie is of een strijdlustigere met diepere baslijnen.
Valery Gaultier
A.K.A. Valéry Gaultier,
Bij Valéry Gaultier zat muziek er al op jonge leeftijd in. Verschillende stijlen kwamen met de jaren langs en op deze manier verbreedde hij zijn muzieksmaak. En tot op de dag van vandaag word deze alleen maar groter. In zijn sets is van alles te vinden; van opzwepende house beats tot gekkigheid uit een onverwachte hoek. Laat je meeslepen en verrassen in de sets van Valery Gaultier.